Братство бджолярів Радехівщини

Меню сайту
.
Категорії розділу
Новини братства Бджолярів [23]
новини
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хмаринка тегів
Соціальні кнопки
Головна » 2016 » Ноябрь » 30 » Про Вимпел
22:38
Про Вимпел

Додаток № 4

до Положення про символіку

Громадської організації

«Братство бджолярів «Радехівщина»,

Затверджено: Протокол №  ______

від “___” __________ 2016 року

Голова зборів

__________________/ Твердохліб З.І./ 

ПРО ВИМПЕЛ

Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина»

Вимпел Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина» є символом, що відображає історію і традиції бджолярів Радехівського району Львівської області та являє із себе мініатюрну копію Хоругви Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина» в різних пропорціях. Відмінностями Вимпела від Хоругви є його значно менший розмір, матеріали з якого він виготовлений та наявність або відсутність горизонтального та вертикального древка. Всі інші ознаки Вимпелу є ідентичними ознакам Хоругви Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина». Розмір Вимпелу визначається за рішенням Правлінням або Загальних зборів членів Братства в кожному індивідуальному випадку в залежності від його використання. Виготовлення Вимпелу відбувається лише зі згоди Правлінням або Загальних зборів членів Братства і може виготовлятися в необмеженій кількості.

Порядок використання Вимпелу:

  1. Вимпел може встановлюватись в залі де проводяться засідання правління або Загальні Збори членів Братства на час їх проведення або на постійній основі.
  2. Вимпел може буди встановлений за особистим бажанням члена Братства за місцем його основної роботи, відпочинку, проживання, у власному або орендовано транспорті тощо. При цьому, встановлення Вимпела не повинно суперечити Статутним документам Братства, рішенням його органів управління, законодавству України, моральним засадам суспільства та традиціям українського бджільництва.
  3. Вимпел Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина» використовується під час офіційних заходів Братства, в тому числі виїзних.
  4. Зневажливе ставлення члена Братства до Вимпелу, як до одного із символів Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина» є порушенням статутних вимог Братства та може бути підставою для його виключення з числа членів Братства.

5. Зображення Вимпелу  Братства може бути використане при виготовленні друкованої і рекламно-сувенірної продукції.

6. Використання зображення Вимпелу Братства, згідно п. 5 цього Додатку, здійснюється за умови отримання дозволу, наданого рішенням Правління Братства. Рішення про надання дозволу або письмова відмова, із зазначенням її причини видається протягом одного місяця з моменту подання заяви. Термін дії дозволу 1 рік. Після закінчення терміну дії необхідно отримати дозвіл на наступний період.

     У Рішення Правління про надання дозволу зазначається комерційна чи некомерційна мета використання зображення Вимпелу Братства. В разі визначення мети, як комерційної, заявник зобов’язується надати Братству за використання зображення Вимпелу безповоротну фінансову допомогу у розмірі, визначеному Загальними Зборами членів Братства.

     Дозвіл видається на один або декілька видів продукції (робіт, послуг). Безповоротна фінансова допомога за право використання Вимпелу Громадської організації «Братство бджолярів «Радехівщина» надається з повного обсягу продукції (робіт, послуг) зазначеного виду.

Категорія: Новини братства Бджолярів | Переглядів: 474 | Додав: master | Теги: вимпел, пасічники, симовли братства, Браство Радехівщина, братсво бджолярів, радехів, Радехівщина, бджоляри | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Безкоштовні SMS
Block title
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz