Братство бджолярів Радехівщини

Меню сайту
.
Категорії розділу
Новини братства Бджолярів [23]
новини
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хмаринка тегів
Соціальні кнопки
Головна » 2018 » Август » 19 » Вітання Голови Братства з Днем Пасічника!
07:53
Вітання Голови Братства з Днем Пасічника!

Шановні бджолярі Радехівщини!

          Минає бджолярський сезон 2018, який був для нас від початку важким, але Бог милосердний і ми, завдяки незвичайно теплій весні,  розвинули бджолині сім’ї і змогли реалізувати бджоло пакети, зібрати мед не менше, ніж у минулому сезоні. Робота нашої організації велась відповідно до затвердженого плану, хоча не все вдалося виконати. Ми освятили Свічу Братства,  висаджували медодайні дерева, вшановували пам’ять пасічників, які відійшли у вічність, проводили семінари-навчання у районі і за межами, приймали участь у державних заходах, проводили благодійні акції стали співзасновниками обласної Спілки пасічників Львівщини. Сьогодні владні структури намагаються  розуміти наші проблеми і допомагати нам. Тепер вони з повагою відносяться до бджолярських об’єднань і виділяють бюджетні кошти кооперативам та організаціям для виконання цільових програм у бджільництві. Наше об’єднання також реалізувало програму, на яку було отримано кошти. Братство бджолярів «Радехівщина» має потенціал і перспективи для подальшого розвитку, але прийняття нових пасивних членів до організації не сприяло покращенню її діяльності. Ми голосували одноголосно за Статут організації і повинні дотримуватись його вимог. До виконання прийнятого кожен рік плану роботи повинен долучатись кожен учасник громадської організації. Велика подяка членам Правління, заступнику Голови Правління і секретарю за допомогу в організації роботи, усім тим, хто не жалів власного часу і ресурсів для підтримання діяльності ГО «Братство бджолярів «Радехівщина».

         Серпень є стартом у наступний пасічничий сезон і важливо своєчасно провести необхідні роботи у пасіках, а також не забувати про серпневі свята.

        Вітаю бджолярів організації і їх родини, отця Василя - капелана Братства, усіх пасічників району із святами Медового і Яблучного Спаса, Днем Пасічника України, Днем Державного Прапора і Днем Незалежності! Бажаю, щоб завершилось лиходійство на Сході і ми забули про війну з москалями, шанували наших Героїв, але завжди пам’ятали хто найбільше лиха приніс українцям! Нехай у ваших сім’ях завжди і у всьому буде добро!  Здоров’я Вам на многії , многії , многі літа!

        З пошаною до Вас, Голова ГО «Братство бджолярів «Радехівщина» Зіновій Твердохліб.

Переглядів: 505 | Додав: master | Теги: вітання, Радехівщина, божоляри, Твердохліб, день пасічника, Бджоли, братство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Безкоштовні SMS
Block title
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz